Laatste nieuwsGiro d'Italia

Dit jaar is de start van de Giro d'Italia in Nederland; Gelderland om nauwkeuriger te zijn. Hierbij een aantal foto's van 2 van de 3 dagen dat dit Italiaanse wielerfestijn door deze provincie toerde. 

Oldtimerbeurs Rosmalen

Vandaag samen met Vrije Media Groep een bezoekje gebracht aan de Oldtimerbeurs in Rosmalen. Normaliter heb ik niet zo heel veel met auto's, maar het was leuker dan ik had gedacht. Veel details, vormen en kleuren om mee te werken. Hierbij alvast een voorproefje.

BMX WorldCup Papendal

Op zaterdag 9 en zondag 10 mei 2015 vindt voor de vijfde keer de UCI BMX Supercross World Cup plaats op Sportcentrum Papendal in Arnhem. Wij zijn erbij!

WK Paracycling 2015 Apeldoorn

Van 26 t/m 28 wordt het WK Paracycling georganiseerd in Omnisport Apeldoorn. Hierbij een aantal foto's

Survival Gendringen 2015

De 25e edititie van Survivalrun Gendringen is in het weekend van 1 februari georganiseerd en wij waren er dit jaar op de zondag bij. Een eerste blik op een aantal foto's is mogelijk.

Grote Prijs van Brabant 2014 (veldrijden)

Zaterdag  11-10-14 mocht ik foto's maken bij het veldrijden in Den Bosch, namelijk de Grote Prijs van Brabant. Erg leuk om te doen.  Neem via deze link een kijkje bij een aantal foto's.

Daarnaast is er nog meer beeldmateriaal gemaakt, ga hiervoor naar de site van Korterinkmedia.nl.

KAN Classic 2014

Fietsen voor het goede doel? Dat kan, op zondag 15 juni 2014 gaat de tweede Kan Classic van start. Een unieke wieler toertocht georganiseerd vanuit Elst (gld).

Elst ligt precies tussen Arnhem en Nijmegen in. Twee fantastische regio's met mooie fietsroutes. Vanuit Elst kiest u of u naar Arnhem fietst of dat u liever de heuvels van Nijmegen aandoet. Voor de beter getrainde fietsers is er de mogelijkheid om beide regio's op de fiets af te leggen.

U fietst in de mooiste regio van Nederland en ondersteunt tevens een heel goed doel, Stichting Tendens.
 
FotodeVries heeft op de, voor wielerliefhebbers beroemde, Italiaanse weg mogen fotograferen.
Bekijk de foto's via deze link: foto's KAN Classic
 
Wil je meer weten over de KAN Classic, klik dan op deze link: http://www.kanclassic.nl/index.html
 
 

Wageningen 4 en 5 mei 2014

Het Bevrijdingsevenement in Wageningen is weer achter de rug. Ook dit jaar zijn er door ons weer foto's gemaakt. Aangezien we nog even tijd nodig hebben hierdoorheen te worstelen tussen onze overige werkzaamheden door, alvast een teaser...

Foto's Survival Gendringen toegevoegd

Foto's van de Survivalrun Gendringen 2014 zijn toegevoegd aan het menu "Foto's/Sport/Gendringen"

02-10-2013

Er zijn nieuwe foto's aan de site toegevoegd. Kijk bij NCHC Vrijwilligersbijeenkomst.

21-05-2013

Er is een korte update geweest van de site. Foto's van de opening van de originele Spiegeltent "Bon Salon", zijn toegevoegd, foto's van Ede voor Duchenne en een aantal foto's van de Roparun 2013.

Zweetwerk NVSW:

 

We hebben een kort verhaaltje + een aantal foto's van  het zweetwerkweekend gevorderden van de NVSW online gezet.

klik op deze link om er rechtstreeks naar toe te gaan.